Автор
Весела Георгиева

Знаете ли как да разпознавате космическите връзки в живота си

Космическите връзки са онези хора, които идват в нашия живот, за да ни помогнат да научим важни отговори, да отворим съзнанието си и да помогнем на душата и тялото си да живеят в хармония.

Във Вселената няма невъзможни неща. Но също така няма и случайни неща. И макар понякога да ни се струва, че срещаме някого просто ей така, всъщност всяка среща, всяко събитие имат своето значение.

Космическите връзки са с онези ВАЖНИ хора, които влизат в живота ни, в нашето пространство, за да ни помогнат да осъзнаем важни уроци, да извървим определен път, да променим себе си в посока на едно по-осъзнато и щастливо съществуване.



Но как да ги разпознаем?


Те ни карат да се замислим за нещо важно

Помагат ни отворим сърцето си, да бъдем по-силни, спокойни, сигурни в себе си. Те ни дават сила да приемем нещо важно - в себе си или заобикалящия ни свят, освобождават ни от страха и негативните мисли, събуждат в нас онези божествени вибрации, които винаги сме носили, но сме потискали.

Помагат ни да се излекуваме

От преживяните разочарования, болката, обидата. Помагат ни да вникнем в същността, във важното. И са нещо като фар в тъмнината на себепознанието.

Учат ни да се заобичаме

Да, звучи странно, но много от нас всъщност не се обичат достатъчно. Обичаме родителите си, децата си, половинките си, но не обичаме себе си. А това е много важно стъпало, което трябва да изкачим по пътя към самоизцелението, развитието, постигането на пълно щастие и удовлетворение.

Те ни вдъхновяват

Те са като малки светулки, които ни помагат да видим хубавите неща, скрили се в далечината, помагат ни да постигаме целите си, да вървим напред, дори в моментите, когато сме загубили пътя.

Може да ни причинят болка, но тя лекува

Това са хора, които няма да ви спестят нищо, дори най-неприятните истини. Ще ви ги кажат в очите и вие ще трябва да ги приемете. Да помислите над това, което са ви казали и да го приемете. Да го преживеете.

Това са те - нашите космически връзки, срещи, приятели, души...

Бъдете благодарни, че влизат в живота ви. Защото ще го променят.