В зодиака има представители, които не са лесни характери. Те могат да ви опънат нервите до краен предел и да ви накарат да побеснеете само за секунди. Не може да ги промените, но може да внимавате с тях и да се научите да се справяте в подобни ситуации.

Дева

Девите са критични. И то доста. Затова често се превръщат в големи дразнители. Те са такива перфекционисти, че почти никога не са напълно доволни от хората, с които работят в екип. Стандартите на представителите на този знак са високи. За да ги впечатлите, трябва да сте перфектни, което често пъти е доста трудна задача. Освен това всички знаем за манията на Девите за подреденост и чистота.

Телец

Те са упорити и понякога това тяхно качество може да докара околните до лудост. Наистина! Телците са големи инати и много, ама много трудно правят компромиси. Мисълта им тече бързо и могат да ви извадят хиляди доводи, с които да отхвърлят вашата гледна точка. Не се старайте - ще загубите спора с Телеца. Несъмнено - трудни характери са!

Близнаци

Те може да казват едно, но да правят съвсем друго. Има моменти, когато са щастливи, а само след минути могат да сменят настроението си и да станат критични към всекиго. Обичат да критикуват. За себе си те винаги са прави. Тяхната гледна точка е единствената меродавна. Мнозина определят Близнаците и като лицемери, които обичат да говорят зад гърба на другите. Ако живеете под един покрив с Близнаци, то вие трябва да имате доста здрави нерви.