Автор
Теодор Муховски

Зодиите, които всеки понеделник са махмурлии

Тези зодии са най-големите купонджии. Те очакват уикендите с нетърпение, тъй като седмичната сивота от седмицата ги уморява и отегчава. На тях им харесва да обикалят заведенията, да танцуват и да се прибират в ранни зори. Но често пъти пият повече, отколкото трябва и понеделниците са истински кошмар за тях. Ето кои са тези зодии:



Овен

Овенът е най-купонджийският знак в зодиака. Забавлението е неговата стихия. Цяла седмица чака с нетърпение петък вечер и при звука на думата „парти“ го побиват тръпки от вълнение. Не е само купонът, а компанията, разговорите до сутринта, танците и енергията на нощния живот. Веднага щом усети повикът на нощта, този зодиакален знак се превръща в купонджия. Можете да му изпращате съобщения, да му се обаждате и Овенът вече ще е в таксито, пътувайки към вас, където и да се намирате. Неочакван обрат на събитията, спонтанни решения и нови запознанства – бъдете готови за това, ако отивате на парти с представител на тази рогата зодия. Очаква ви истински парти-маратон, често пъти завършващ рано сутринта на другия ден.



Телец

Този земен знак на зодиака има необикновен темперамент и завидна енергия. Обича да е център на внимание и да блести в компания. На парти лесно можете да го познаете по кръга на хората около него, които се смеят на неговите вицове и истории, които може би сте чували неведнъж. Този знак винаги буди възхищение и всеки иска да му подражава. Тази способност за общуване и висока лична култура прави Телеца идеален спътник за екскурзии и пътешествия през уикенда. Телецът обаче се фокусира върху това да си прекара доста егоцентрично – може да „забрави“ с кого е отишъл на купона и да се върне с някой съвсем различен. Затова трябва да внимавате за тази странна негова черта.



Рак

Ракът е идеалният спътник за всички събития. Това е зодиакалният знак, който ще се забавлява, както газейки до колене в локви, така и на елегантни събития, където се изисква подходящ дрескод. Хората обичат тази зодия, защото положителната им енергия се споделя от всички. Раците обичат нощните забавления и танците, които ги разтоварват. Поканете Рак на караоке или домашен купон и няма да забравите това преживяване дълго време! Идеалното парти за Рака е това, на което той ще се чувства спокоен. Без фалшиви приятели, без надути сноби или празно бърборене. Ракът цени преди всичко честността и иска всички да се забавляват толкова, колкото и той. Това е зодията, която ще ви придружи до вкъщи след парти или ще настоява да си разделите таксито.

Четете още: Най-забележителните жени са от тези 5 зодии