Автор
Ева Григорова

Зрителите побесняха: Искат Рачков вън от "Като две капки вода"?

Сезонът на "Като две капки вода" завърши, но някои негови почитатели никак не са доволни от представянето на водещия Димитър Рачков.

Те са разочаровани от актьора и дори твърдят, че вече не гледат шоуто заради "глупавите" му шеги. В социалните мрежи текат призиви за промяна на сценария и те са насочени главно към продуцента Маги Халваджиян.



Недоволна зрителка се обръща лично към Маги, като му пише, че шоуто му е с добър замисъл, но напоследък е станало "негледаемо". Причината според нея е именно водещият Рачков, на когото шегите са станали "плоски, глупави и безсмислени".

Друг фен на предаването споделя, че водещият се "лигави" прекалено много и че държанието му е подигравка с хората, които го гледат.



Друг зрител се възмущава, че Димитър Рачков става досаден с постоянните си прекъсвания, което е липса на уважение. Той негодува, че водещият не оставя хората да се изкажат докрай, а шегите му са безвкусни и пошли. Всичко това подкопава имиджа на водещия и ядосва феновете на предаването. Дали ще има промяна в следващия сезон - предстои да видим.