Автор
Woman.bg

„Дупе на годината“ не е Кардашиян, а малко сочно барабанче

Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е новата носителка на британската награда "Дупе на годината", съобщава в. "Сън".

Със съблазнителните си задни части актрисата и телевизионна водеща задмина по чар други всепризнати в тази област величия, сред които водещите Холи Уилъби, Рейчъл Райли, Карол Вордерман и съпругата на принц Хари - Меган.

View post on Instagram
 

По повод тазгодишната победителка, известна с естествените си женствени форми, организаторът на конкурса Тони Едуардс сподели, че изборът на Аманда Холдън за връх в класацията е победа над "фалшивите" дупета на американски звезди от типа на Ким Кардашиян и др.

„Тя има особено добре оформено, стегнато и най-вече пропорционално и малко дупе - в контраст с някак си преувеличените, фалшиви и подобрени дупета, чийто модел напоследък се внася от САЩ", заяви той.

View post on Instagram
 

"Те никога няма да спечелят награда за стил във Великобритания", добави още Едуардс и допълни, че качеството е надделяло над количеството.

Миналогодишната титулярка на конкурса „Дупе на годината“ беше британската актриса Мишел Кийган. Тя неведнъж е избирана в класации за най-гореща жена в света, най-изкусителната жена, жената с най-сексапилно тяло за плаж.

View post on Instagram
 

Сексапилната Холдън е получила почти 12 000 гласа в интернет в периода от август 2018 до юли 2019 г.

Победител при мъжете е тенисистът Анди Мъри.

View post on Instagram
 

Четете още: Майли Сайръс и новото ѝ гадже почти го направиха в заведение