7:00 събуждам се с Клои на главата ми
7:05 отварям едното си око и се моля да ми даде още няколко минути сън.
7:10 ако съм с достатъчно късмет, ще ме изчака и няма да направи беля, преди да я разходя.


8:00 понякога излизам по пижама, но живея на централна улица и не винаги е добра идея. Но ми се е случвало през почивните дни да минавам по Витошка облечена с пижама и джапанки. Да, ако ме видите - това съм аз.

8:15 взимам си кафе от Memento или Слънце и луна, а когато съм си взела капсули за Nespresso си правя у дома и излизам с чашата навън.



8:45 прибираме се и е време за душ, което значи me time:

• Обожавам да си правя маски и напоследък използвам едноминутните detox маски на NIVEA Urban Detox. Детоксикира, освежава, почиства и придава блясък на лицето ми.
• Намазвам я преди да вляза в банята и стоя с нея докато съм под душа, макар и да пише една минута.


• Следва стабилно количество подхранващи продукти за коса, почистващ лосион за лице и хидратация. Харесва ми да използвам продукти от една линия, затова и продължавам с крем от същата серия - NIVEA Urban Skin. Много лек като текстура, хидратирa точно толкова колкото е необходимо и ухае толкова хубаво, че ми идва да го изям. Освен това е с SPF 20, което си е доста добра защита от пролетното слънце и бъдещите бръчките J.


• Ако имам време изсушавам косата си със сешоар/четка и след това си правя букли с дебела маша, но мисля, че машата ми е стара и не нагрява достатъчно, затова и буклите ми не се задържат дълго. Но пък се получават хубаво и небрежно.

• След като съм оставила крема да попие докато си оправям косата, нанасям грим без да прекалявам, даже лятото не харесвам да ми е тежко и почти не нося грим. Но през останалите сезони нанасям фон-дьо-тен, коректор, молив за вежди, хайлайтър, малко бронзант, червило и съм готова.



Всичко това се случва до 10:00/10:30 и трябва да съм излязла или да седна пред компютъра, защото ме очакват emails, срещи, обработване на снимки, подготвяне на блог пост, а вечерите са за събития и любимите ми хора.