Със сигурност на почти всяка жена ѝ се е случвало да планира да се сбогува с излишните килограми още преди началото на лятото. Доста често обаче реалността не съвпада на 100% с нашите планове и усилията ни невинаги биват възнаградени. Въпреки строгите диети, процедури и спорт много от нас не успяват да влязат в желаната за сезона форма. Ето тук на помощ идваме ние с няколко съвета, които ще ви помогнат поне да изглеждате по-слабички на плажа.

Вдигнете косата си и открийте шията

Вързаната на конска опашка коса или прибраната в елегантен кок ще откриe вашата шия и ще удължi силуета ви. Спуснатата коса създава оптична измама за по-нисък ръст, а от там и за по-закръглено тяло. Вдигнатата, ще разкрие шията ви и ще изглеждате по-стройна и слаба.

Намажете кожата си с бронзант

Слънчевият загар прикрива целулит, стрии, разширени вени и всякакви несъвършенства по тялото. Визуално ни прави по-слаби, привлекателни и секси. Затова преди да отидете на плаж, намажете кожата си с автобронзант. Ако пък ви е трудно да го нанасяте равномерно, можете да се възползвате от услугите на студията, които предлагат напръскване с бронзант. Така само за няколко минути ще се сдобиете с мечтания секси загар и то здравословно!

Оформящ бански

Важно е какви дрехи избираме, за да подчертаем хубавите си черти и да прикрием някои несъвършенства. Банските обаче не ни дават голяма възможност за избор или поне така се струва на много дами. Съветваме ви да изберете оформящ и стягащ цял бански, с който със сигурност ще изглеждате по-слаба и секси. Изберете такъв на черна основа. Всички знаем, че черният цвят видимо смалява обемите. Ето и кои са нашите 5 фаворита:

Цял бански PLMT M/LEG или Цял бански FIT LNBK на SPEEDO от SPORT DEPOT, изработени от бързосъхнеща, устойчива материя. Специалната им технология ENDURANCE осигурява 100% защита от хлор.




Черно-белите флорални мотиви, освен че смаляват визуално, са винаги на мода. Ако изберете бански с такъв десен, със сигурност ще сте актуални и свежи на плажа. Нашите предложения са: цял бански MARLENA на SPEEDO от SPORT DEPOT, който е изработен от два пъти по-разтеглива и удобна, бързосъхнеща материя.



Или цял бански SPDSCU LUXEPOOL на същата марка.




Купете си подходящ размер

Не се мъчете да се напъхате в размер, по-малък от вашия. Единственото, което ще постигнете ще е да се чувствате некомфортно и да изглеждате зле.Твърде тесният бански само ще подчертае всички недостатъци. Важно е ако имате по-обемни гърди да не се опитвате да ги напъхате в малка чашка, а ако проблемните зони са ханша и бедрата, долнища от типа на прашки ще са абсолютна грешка за вас. Изберете горнище с твърда чашка и класически, не твърде изрязани бикини като тези на BRILLE