Автор
Роси Кацарова

Как да не пълнеем през зимата? Тайната е разкрита

Времето навън е смразяващо студено, затова и тренировките на открито вече не са вариант, чрез който да поддържаме фигурата си.

А когато в 7.30 часа е все още тъмно, а мъглата е така заплашително обвила града, последното, което ви се прави, е да се измъкнете изпод топлите завивки, за да отидете на тренировка. Разбирам ви.

Отгоре на всичко трябва да носите със себе си освен спортен екип и маратонки, целия си разкрасителен арсенал, за да се приведете в приличен вид за офиса. Не само това, но, за да не закъснеете за офиса и да стигнете до него преди 9, се налага да влизате в образа на Шумахер и да летите по улиците от залата до работа.

Със сигурност подобно напрежение още от ранни зори не е блян за никого. А и целта на физическата активност е не само да изваете фигура, но и да се отървете от натрупаното напрежение. Затова и е неприемливо именно тренировките да ви създават дискомфорт и да са източник на стрес.

Спокойно, това не означава да се откажете от фитнеса, а просто през зимните месеци да го поканите у дома. Все пак малко преживявания могат да се сравнят с удоволствието да спортувате в комфорта на собствения си дом, докато гледате любимия си сериал, например.

За целта ви предлагам да се насочите към уредите на Lotto Fitness, които се предлагат ексклузивно в магазините на SPORT DEPOT.

Марката предлага бягащи пътеки, кростренажори и велоергометъри, които са не само с модерна визия, но и в крак с всички иновации и на много изгодна цена.

При производството са използвани иновативни компютри и най-съвременни технологии от висок клас. В резултат на това фитнес уредите предлагат максимално удобство и комфорт при ползване и ще отговорят на потребностите и изискванията на най-взискателните потребители.



С тези уреди може да слушате музика, докато тренирате, защото уредите имат изход за слушалки, тон колони, USB, MP3 и инсталиран YOUTUBE, чрез който може да гледате видеоклипове, докато тичате.

Но добрите новини не свършват дотук - различните модели притежават операционна система Android, RAM памет и Wi-Fi. В настройките ще попаднете на приложения като Google браузър, Yahoo, Bing, Facebook, Twitter и уебчат.

Освен всичко изброено дотук от SPORT DEPOT предлагат безплатна доставка и монтаж за градовете София, Пловдив, Варна и Стара Загора за уреди с марка Lotto Fitness.

(в материала има продуктово позициониране)