Автор
Цвета Герчева

Спортовете, с които отслабваме неусетно

Да спортуваш невинаги значи да се потиш ежедневно с вдигане на тежести. Спортуването е нещо повече от дейност - то е начин на живот. И понеже казват, че за всеки човек си има спорт, ние днес ви предлагаме няколко забавни начина да се раздвижите, да се усмихнете и не на последно място - да намалите сантиметрите около талията. Защото кой е казал, че само от силови тренировки се свалят килограми? Ето няколко вида спорт, които ще ви помогнат да стопите мазнинките неусетно:

Не ме пързаляй, честно ли?

Сезонът на ските приключва на 15-ти април, но за сметка на това времето вече е идеално за кънки и ролери. Това е един от най-приятните спортове, с които се свалят килограми бързо, а освен това е и любимото кардио, което треньорите на звездите в Холивуд препоръчват! Макар да не предполагате, пързалянето раздвижва всички мускули и прави бедрата и дупето просто перфектни. Освен това за един час с кънките в парка се хабят около 800 калории, което е просто страхотно.

А ако още не сте научили децата да карат кънки, сега е перфектното време за това. В момента има доста добро намаление на детски кънки и ролери в sportdepot, а някои модели за малчугани са включени и в страхотната им брошура с намаления по случай 20-годишния рожден ден на бранда.

Вижте големите намаления в брощурата на sportdepot ТУК!

Тенис на маса

Тенисът на маса е забавен, предполага да го практикувате поне с един партньор, което го превръща в социален спорт и не на последно място - помага ни да отслабнем. Тази активност укрепва коремните мускули и най-вече гърба, помага ни да се научим да се концентрираме по-лесно и определено може да се практикува навън - в парка или в градината. Ако сте фен на този спорт, можете да направите практикуването му още по-лесно, като си вземете маса за тенис, която е сгъваема. Така ще можете да играете любимата си игра където и да се намирате. И не си мислете, че това е ужасно скъп каприз - вижте предложението от каталога на sportdepot.

Спийд бадминтон

Поляна, пикник, бадминтон...пролетта е времето, в което ни се иска да излезем на въздух и да се позабавляваме. Добрият стар бадминтон е идеален за това.И все пак - за разлика от Соц ракетите и перцата, които гонехме с часове, щом духне лек вятър, новото поколение спийд бадминтон вече има показатели, които правят играта много по-приятна.

И все пак - каква е разликата? Перата са по-тежки и не ги издухва вятъра, а ракетите имат донякъде формата на скуош ракетите, което ги прави по-динамични. Ако сте фенове на бадминтона не забравяйте, че това е спорт, с който се хабят по около 350 калории на час. Ако пък нямате спийдбадминтон комплект, вижте предложенията от юбилейната брошура на sportdepot ето тук!

(в материала има продуктово позициониране)