Автор
Цвета Герчева

Защо сега е най-изгодното време да смените ски екипа?

Ски сезонът е в разгара си и ако мислите, че вече краят му се вижда - грешите. През последните години опитът показва, че спокойно се кара до края на март, а тази зима определено падна достатъчно сняг, за да сме сигурни, че пролетните ски няма да са мисия невъзможна.

За да ни е приятно да караме в студените дни в планината обаче, ние имаме нужда от две неща - много желание и добра екипировка. И понеже в момента различните якета, клинове, ски и обувки са намалени наистина сериозно, аз реших да ви представя няколко доста изгодни предложения, които открих в сайта на SPORT DEPOT.

Лудост е да се купува ски екипировка през ноември, но всяка година го правя. Затова този път съм решила шопингът за сезон 2019/2020 да започне още този февруари. И така - не пропускайте да видите какви намаления има, защото изобщо не са малки.

Яке? Сега е времето да сменим с нещо наистина добро

Винаги съм имала някакъв сентимент към хубавите мъжки якета, а в този модел на JACK WOLFSKIN просто се влюбих от пръв поглед. Якето е изключително комфортно, в подплатата му има бял гъши пух и осигурява наистина неописуем комфорт на пистата и по време на зимен преход. В момента е намалено, така че проверете цената му Т У К.

Ако смятате, че вашият любим мъж заслужава един наистина хубав подарък за края на сезона, защо не му покажете и този модел на HELLY HANSEN. Якето е направено за запалени скиори и сноубордисти и е от висок клас материи.

Вижте намалението му Т У К

Секси в планината? Мисията е възможна

Ако говорим за втален дамски модел - открих ето това синьо бижу, което прави фигурата наистина секси, даже и по време на преход в планината - NORTHFINDER, модел CELIA. Предпазната материя на дрехата е създадена за туризъм, планински и екстремни спортове, при които е необходимо леко, комфортно, функционално и сигурно облекло.

Вжте цената на това яке Т У К

Другата тайна на секси визията в планината е панталонът. Винаги си карала с дебело професионално долнище, което не стои особено добре? От друга страна някой някога ти е казал, че ски панталоните тип клин не пазят от студ и стават само за дните в края на сезона, когато времето е по-меко? Е, имам две новини за теб. На първо място - когато е добър, ски клинът си пази доста добре от студ и вятър и второ - сега има модели на доста добри цени, като този в червено на ICEPEAK - RIPA.

Вижте с колко е намален в момента Т У К

Поларът също е една от дрехите, които могат да бъдат много шик в планината, стига да избягаш от клишето и черния цвят. Заложи на модели като този на HELLY HANSEN Полар W GRAPHIC FLEEC. Той е с много добри показатели, в момента е намален, и не на последно място - има супер секси дизайн.

Вижте цената и намалението Т У К

Не забравяй и термобельото. Кой е казал, че то трябва да е сиво и грозно? Заложи на модел, който ти носи удоволствие, като този чифт термобельо отново на HELLY HANSEN - W LIFA ACTIVЕ.

Ето и цената му Т У К

Ски обувките също са на добри цени и ако искате да смените своите, сега е моментът. При този вид спортна екипировка има едно много важно правило: старите скиори казват, че обувката не бива да ти убива и да ти носи дискомфорт. Трябва да я закопчаеш сутринта и да може като я свалиш вечерта след цял ден на пистата, да нямаш никакви оплаквания. Затова и ски обувките са нещо, от което не бива да се пести. Представям ви един мой любим модел на FISCHER, който в момента е намален:

Вижте на каква цена е в момента Т У К

Искате да смените ските - толкова намалени модели едва ли ще намерите в друго време от годината.

NORDICA Ски SENTRA 2 FDT -

Според експертите на SPORT DEPOT този модел на NORDICA е идеален за феновете на усещането за свобода и забавление по склона. Дамските ски SENTRA 2 FDT правят карането по-лесно при всякакви условия и осигуряват гъвкавост и увереност, казват още от ски департамента на магазина.

Ето и на каква цена можете да ги купите в момента - Т У К


*Вижте всички намаления на спортна екипировка ТУК и не забравяйте - най-важното е да спосртувате с удоволствие, незавивисмо дали сте на ски или на преход в планината.

(в материала има продуктово позициониране)