Чаровната певица от "Мастило" започна своята 2011-та с нов сингъл на групата озаглавен "До края", продължение на успеха им от предходната година с песента "В ръцете ти е най-добре".

Скоро "Мастило" ще навършат 13 години от основаването си.

В началото на лятото Вики стана корица на сп. Булка и засне страхотна фотосесия с красиви булчински рокли.

*Снимки: сп. Булка

Последва трето място в класацията на родно списание за най-стилни и елегантни жени в България. Заедно с диджей Мартен пък стана водеща на музикалното риалити “Гласът на България”, където демонстрира перфектна фигура и визия.

*Вики и Мартен в "Гласът на България" (Снимка: Bulphoto)

След като Вики заблестя на тв екрана, тръгнаха и клюките около личния й живот. Тя бе набедена, че се среща с Коко Динев, любимият на фолк певицата Емилия - с когото тя се раздели наскоро. Според мълвата, Коко дори спонсорирал клиповете на "Мастило". Вики естествено отрече, като заяви, че двамата дори не се познават. По същото време, певицата смени и цвета на косата си и от секси блондинка се превърна в секси брюнетка.

*Вики стана брюнетка (Снимка: Bulphoto)

Освен това красавицата успя да се справи и със здравословен проблем - тя се подложи на операция на очите, за да премахне 10-те си диоптъра. Включи се и в благотворителна инициатива, като участва заедно с куп родни музиканти в концерт набиращ средства за 12-годишната Снежанка Мустафова, страдаща от детска церебрална парализа, изразена вътрешна хидроцефалия и епилепсия.

Заглавна снимка: Хай клуб