Автор
Woman.bg

Алисия и Николета се сдърпаха за ''Стани богат''

Съвсем наскоро Алисия сподели, че двете с Николета са получили предложение да участват заедно в благотворителното шоу "Стани богат", но Лозанова отказала.

''Имах такова предложение и аз приех, тъй като за мен благотворителната кампания е по-важна от личните ми отношения с Николета. А защо тя е отказала – това вече трябва да попитате нея, може би се притеснява от мен", обясни изпълнителката, пред сп. Story.
Въпреки че Алисия е била склонна да седне до съпругата на Валери Божинов, тя е категорична, че това по никакъв начин не би променило отношенията между двете.

"Относно въпроса за приятелството – ще кажа, че от моя страна със сигурност такова няма как да има, защото имах възможност до някаква степен да опозная въпросния човек и останах адски разочарована. Освен това тя по всякакъв начин, макар и безуспешно, се е опитвала и се опитва да вгорчи живота ми. Заставам 100% зад думите си и разполагам с доказателства за това, но няма да ги разкрия, тъй като ще поставя много хора в неудобна ситуация. Просто искам да стане ясно един път завинаги, че приятелство между нас не може да съществува”, откровено споделя Алисия,



Николета, разбира се, не остана длъжна на бившата си съперница и й отговори с пост във Фейсбук.

„Държа да подчертая, че благотворителността е морално дело, което не се прави с комерсиална цел и не е нужно да се биеш в гърдите, че си помогнал на някого, правейки си реклама чрез човешката мъка...ние също правим дарения и помагаме, но никой не разбира за това по медиите, защото не парадираме като някои хора...Това, че съм отказала да участвам в "Стани богат" с "Мисис Безгрешна" не означава, че съм отхвърлила благородна кауза...просто не е нужно публично да го правя... излиза, че съгласието ми не е в името на социалната кампания, а на рекламната й кампания...Твърде скъпа съм ти, скъпа... :)" - написа Плеймейтката в своя профил.