Американка похарчи 16 хил. долара за ядрен бункер, пълен с оръжия и храна за 25 години напред (Видео)

26 септември 2022 | 13:46
11659
9
Снимки: Instagram, Twitter
9

Светът е в шок, след като Владимир Путин обяви частична мобилизация и отправи смразяваща заплаха за ядрена атака срещу Запада, ако той не спре да изпраща оръжия към Украйна.

Руският лидер предупреди, че разполага с „много оръжия, за да отговори“ на това, което нарече „ядрен шантаж“ от страна на САЩ и Европа, и добави, че ще използва „всички необходими средства“ срещу тези, които се опитват да „подчинят“ нацията му – включително враговете в Украйна.Междувременно всеки, който има възможност, започна да купува бункери и да се запасява с достатъчно храна за години напред в случай на ядрена война. Това направи и 38-годишната американка Роуън Маккензи, която стана популярна в ТикТок, след като разкри подготовката си за деня на Страшния съд, пише Mirror.

Всъщност с приготовлението тя се захваща още преди 11 години, когато сметнала, че е редно да помисли как да защити себе си и близките си при евентуална ядрена заплаха над страната ѝ.

За целта тя се заема с построяването на подземен, защитен от радиация, бункер, който оборудва с неща, нужни ѝ, за да оцелее при апокалипсис. Построяването му ѝ е струвало над 8 000 долара. Първоначално тя започва да се снабдява с основни продукти с дълъг срок на годност като боб и ориз, които се научава да съхранява чрез опити и грешки.

Освен в храна за 25 години, Роуан е инвестирала и в оръжеен арсенал – в случай че трябва да се защити или ѝ се наложи да ловува зайци и друг дребен дивеч за прехрана.
„Задължително условие за всеки бункер е защитата“, казва тя. „Трябва да се защитиш, особено в такава ситуация. Трябва да имаш възможно най-голям шанс да оцелееш“, отбелязва тя в своя ТикТок канал, изпълнен с множество видеа със съвети за оцеляване.Роуън твърди, че е похарчила по груби сметки общо около 16 000 долара за подготовката си за посрещането на ядрена атака. „Подготвям се за момента, тъй като никога не се знае какво може да се случи в идващия ден“, допълва Роуан.

Тя е уверена, че по-голямата част от запасите ще издържат до 25 години и има „безупречна“ система за ротация, която да гарантира, че няма никакви отпадъци. В клипа, чийто брой харесвания и гледани непрекъснато расте, Роуан прави обиколка из своя таен бункер, показвайки запасите си от храна, лекарства и вода.

 

Четете още: Така го правят швейцарците: Страната, в която всеки си има бункер


Още по темата

Коментари

9
  28 септември 2022 | 13:06 отговор
 

Бункер с прозорци? Яко!!!

 
8
  28 септември 2022 | 00:29 отговор
 

1zqjpx'"(){}:/1zqjpx;9

 
7 1zqjpx'"(){}:/1zqjpx;9
  28 септември 2022 | 00:29 отговор
 

 
6 Хаха
  27 септември 2022 | 17:18 отговор
 

Още едно доказателство колко са не нормални краваритетова е нация от психари и идиоти като пример президентското синче наркоман други пиеха белина та това го върши само един болен мозък

 
5 Хаха
  27 септември 2022 | 17:17 отговор
 

Още едно доказателство колко са не нормални краваритетова е нация от психари и идиоти като пример президентското синче наркоман други пиеха белина та това го върши само един болен мозък

 
4 Хаха
  27 септември 2022 | 17:17 отговор
 

Още едно доказателство колко са не нормални краваритетова е нация от психари и идиоти като пример президентското синче наркоман други пиеха белина та това го върши само един болен мозък

 
3 Мимето курви!
  27 септември 2022 | 02:37 отговор
 

Какво очаквате от хора, които бият белина, за да лекуват Ковид.

 
2
  26 септември 2022 | 20:05 отговор
 

За 16 хил долара няма да може да си купи гараж в София.

 
1
  26 септември 2022 | 15:11 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни Watch !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра.

 
 
26 септември 2022 | 15:11

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

 
26 септември 2022 | 15:12

коронавирусо че отмине ама циганинвирусо никогаш нема да отмине че оти много грозната циганка надежда дойчева че с нейната гадна циганска мутра и сурат се нема за мангал от първи ранг.

 
26 септември 2022 | 15:12

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени