Автор
Woman.bg

Американците искат Дженифър Анистън на гости за Коледа

Актрисата Дженифър Анистън е начело в класация за предпочитани гости на празничната трапеза, предаде Ройтерс. В допитването, направено в САЩ по поръчка на търговската верига "ХоумГудс", са участвали 1008 души.

На въпрос коя знаменитост предпочитат да сподели трапезата им на празник, 30 процента от тях са посочили холивудската звезда Дженифър Анистън. Херцогинята на Кембридж Катрин е желан гост от 21 процента от анкетираните. Трети е бившият съпруг на Анистън, актьорът Брад Пит, с 16 процента от гласовете на участниците в допитването.

Актьорите Чарли Шийн и Ащън Къчър, и риалити звездата Ким Кардашиян, също са сред предпочитаните от американците сътрапезници.

Когато става въпрос за гости на парти, топ изборът е кулинарното гуру и лайфстайл икона Рейчъл Рей. За нея са гласували 31 процента от анкетираните.

* Рейчъл Рей

Джей Лено е на второ място със 17 процента от гласовете. Запитани кой известен кулинар биха желали да приготви празничните им блюда, голяма част от участниците в допитването са избрали Пола Дийн, следвана от Гордън Рамзи и Марта Стюарт, пишат от actualno.com