Автор
Woman.bg

Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“

Откритата тренировка с много настроение и движение очаква последователите на Живей активно! като изненада в програмата на събитието на 26 февруари.

В програмата на първото градско зимно издание на „Нестле за Живей активно!“, успоредно с активностите на 26 февруари, ще има незабравима, забавна и активна изненада за всички участници, фенове и последователи на Анди Студио и Ванко PUMP&RUN. Анди Студио лично ще дойдат и ще се присъединят в неделя за открита тренировка, където заедно с всички участници ще се раздвижат под зорките насоки на техния треньор Ванко, който е основател на уникалната методика PUMP & RUN.

За тези, които искат да се докоснат до атмосферата на събитието и да се включат в тренировката, може да гледат на живо във Фейсбук страницата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“.

„Здравейте приятели, аз съм Ванко, и от скоро правим активни упражнения с моите приятели Анди и Дани, а в неделя ще тренираме всички заедно! Винаги съм се борил двигателната активност да достигне до всеки – дали ще е ученик, лекар, адвокат или с друга професия, няма никакво значение, важното е да се движим. Защото това е в основата на всеки един от нас и ако искате да бъдете успешни в това, което правите - без значение дали са уроци, професии, хобита, вие трябва да се движите. И за мен е изключителна радост, че ще се срещнем, ще се забавляваме и най-важното - ще потренираме заедно, тази неделя на 26 февруари като част от програмата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“, сподели Ванко или по-известен като Vanko PUMP&RUN.

Анди студио също ще се включат активно: „Най-важното е да съчетаем спорта със забавление и да покажем на младите и по-малките, че да спортуваш може да е много готино, да бъде едно социално и приятно занимание. Нищо не може да ни спре! В този ден, на 26 февруари, искаме да направим нещо специално за нашите фенове, които вече от около 2-3 месеца супер много се кефят на Ванко, с когото ние тренираме. За тези 40 минути - нашият треньор ще стане и ваш. А ние заедно с вас ще изпълняваме всяка негова насока. Спортът и забавлението вървят ръка за ръка, живей активно!“, споделиха Анди и Дани от Анди студио.