Автор
Весела Георгиева

Андре Токев: Тук, в затвора, осъзнаваш много неща по друг начин!

Андре Токев говори за първи път в ролята си на затворник - от затворническото общежитие в Казичене. Той даде интервю на журналиста Мартин Карбовски, в което каза много любопитни неща.

Едно от тях е, че Токев признава открито, че е заслужил наказанието си.

"Затворническото общежитие е приятно място", заявява шеф Токев и твърди, че там му харесва, защото има време да тренира и чете.

"Тук, в затвора, осъзнаваш много неща по друг начин", коментира готвачът.

View post on Instagram
 

Токев настоява, че причината за случилото се Околовръстното шосе е стресът, в който живеел през последните години.

"Колкото и странно да звучи, преди преживявах бърнаут, бях "прегрял", а сега тук, в затвора, осъзнах някои неща по друг начин. Много по-добре мога да помисля за досегашния, настоящия и бъдещия ми живот. Това място те кара да се осъзнаеш и аз се възползвам, че мога да преосмисля живота си", казва Андре.

Признава, че другите затворници са интересни, колоритни и научава различни неща от тях. А също така - че няма по-специално отношение към него в затвора.

"Никой не те гледа по друг начин, няма лошо отношение към мен. Даже егото ми малко се "прибра", което за мен самия е много по-добре. Понякога хората тук са много по-чисти, тъй като сме на едно ниво, ние всички сме затворници."

Любопитен факт също така е, че сред останалите в Казачине затворници имало и хора, които са били гости на шефа в ресторанта му.