Изминаха месеци, откакто Андреа и Кубрат Пулев официално се разделиха, но темата не спира да бъде актуална и интересна за почитателите им. Най-вече защото е обвита в мистерия - кога, как, защо и да не би причината да е появата на трети човек?

До скоро и двамата не коментираха случващото се, единствено Андреа подсказа, че има проблем в отношенията им и че сърцето ѝ вече е свободно. Кобрата от своя страна отговаряше на въпросите за връзката им единствено с мълчание. Съвсем наскоро обаче той потвърди, че двамата наистина не са заедно и причината за раздялата им е в появилите се противоречия и липсата на развитие в отношенията им. Боксьорът определено говори с уважение за бившата си половинка, с която прекара повече от десетилетие, като подчертава, че тя е прекрасен и уникален човек.

Андреа не коментира директно темата, но от публикациите ѝ става ясно, че е останала наранена от раздялата и дори предадена. Ето какво гласи последният ѝ пост в социалните мрежи:

View post on Instagram
 

"Преди всичко, не се самозалъгвайте. Този, който лъже себе си и слуша единствено собствените си лъжи, достига до състояние, в което не може да различи истината в себе си и около себе си, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава и да обича."

С тази мисъл на Достоевски Андреа вероятно иска да подскаже, че животът ѝ с Кобрата в последно време не е бил никак розов. Но за какво точно намеква русокосата певица, все още не знаем.

View post on Instagram
 

Четете още: Плеймейтка се вдъхновила от Лили Иванова