Новият брой на сп.Vanity Fair има специален гост!

Анджелина Джоли скоро не се беше появявала в публичното пространство, заради ангажименти покрай филма “Туристът”, който снима заедно с Джони Деп.

След като между работата и семейството тя намери малко време и за медиите, списанието със звучното име „Панаир на суетата” успя да я примами в своите мрежи и да я накара да разкаже малко повече за Брад Пит, децата и бъдещето на карирерата й.

Анджелина признава, че манията на дъщеря й Шайло да бъде момче става все по-обсебваща.

Освен това, нито тя, нито Брад ограничават малката фурия в предпочитанията й. Дори напротив – постоянно я насърчават да изживява себе си, както намери за добре.

„Тя иска да бъде момче. Затова трябваше да подстрижем косата й. Тя обича да носи мъжки дрехи, да играе с момчешки играчки и е убедена, че е като братята си.

Шайло е едно от най-смешните и игриви същества, които някога сте виждали.”, с умиление Джоли разкрива странностите на дъщеря си.

В интервюто си 35-годишната актриса споделя как се развиват и останалите й 5 деца.

Най-големият от мъниците на Бранджелина – 8-годишният Мадокс, е „интелектуалецът” в семейството. Той е отличник и особено много му се отдава историята. Според Анджи, той може да стане писател или пътешественик.

Пакс, който е вече на 6 годинки, упорито вървял по стъпките на по-големия си брат Мадокс.

5-годишната Захара притежава „необикновен глас и е толкова елегантна и възпитана„.

Близначетата Нокс и Вивиан, които следващия месец ще станат на по 2 годинки, „са типични представители на пола си. Тя е много женствена, а той е един малък господинчо”.

Анджелина признава, че тя и Брад едва ли ще осиновяват или правят повече наследници, защото съществува голяма вероятност да не могат да отгледат достатъчно добре всичките си деца.

А това отнемало твърде много време и всеотдайност, за да си позволят да разхвърлят енергията и вниманието си върху повече от 6 човечета.

Освен това, красивата Джоли предупреждава, че съвсем скоро може официално да се откаже от актьорската си кариера в името на семейството.