Все повече звезди се чувстват привлечени от политиката напоследък, като много от тях не крият, че биха се кандидатирали за позицията на Доналд Тръмп. Оказа се, че една от тях е и нашата любима Анджелина Джоли.

Светът отдавна знае, че тя е сред звездните красавици с голямо сърце, които неуморно участват в различни каузи, целящи да направят Земята едно по-добро място. Преди няколко дни тя бе гост в BBC и в телевизионното интервю, което даде, разкри че съвсем не изключва възможността един ден да се захване с политика и дори да се кандидатира за президент на САЩ:

"Ако ме бяхте попитали преди 20 години дали бих се занимавала с политика, щях да се засмея. Винаги се занимавам с това, което умея и отивам там, където имат нужда от мен, не знам дали бих била подходяща за политиката. Истината е обаче, че съм отворена за подобно предложение. Знам, че ще направя всичко по силите си, за да осъществя положителна промяна. Отворена съм за работа с правителства и военни, мисля че мога да свърша много полезни неща. Защо не?", заявява самата Джоли.

А вие мислите ли, че звездите имат място в политиката?

Четете още: Усмихни се, България! Защото 2018-а бе забавна...