Автор
Роси Кацарова

Анджелина за битката с Брад Пит: Ще се лее кръв

Анджелина Джоли води битка на живот и смърт с Брад Пит и иска да се лее кръв, разкри сайтът tmz.com.

Според източници на изданието актрисата е вманиачена от желанието си да нарани бившия си мъж и за съжаление това е единствената й цел.

Тя е твърдо решена да ограничи контактите на децата с него. Изпълнена е с твърде много гняв и действа неразумно, допълва източникът.

Именно поради озлоблението на Анджи и изнервеното й поведение адвокатката й Лора Уасър я е изоставила, пише известният сайт за знаменитости. Това обаче не е разколебало Джоли и тя бързо е намерила нова адвокатска кантора, за да продължи съдебната битка.

"Това е измислица. Току-що говорих с Лора. Историята на TMZ не отговаря на истината. Госпожа Уасър не е напускала клиентката ми и няма намерение да го прави", заяви говорителят на Анджелина.

"Явно някой не е разбрал нещо. Тя (Анджелина Джоли) наистина нае още адвокати, но това е, защото се влиза в нова фаза на съдебния процес. Делото се развива и са й нужни капацитети в определена област. Това е нормална практика и всеки, водил съдебна битка, е наясно, че именно така се процедира. Това не значи, че Лора си е тръгнала. Тя още работи по казуса на Анджи", сподели неназован източник пред списание People.

Припомняме ви, че в края на септември 2016-а година Анджелина подаде молба за развод. Говори се, че чашата на търпението на Анджи преляла и тя решила, че е време за раздяласлед инцидент между Брад Пит и Мадокс. Актьорът се държал агресивно с доведения си син по време на полет заради употребата на голямо количество алкохол, писаха редица медии отвъд Океана.

В интервюто любимият на цял свят актьор сподели, че след развода е пиел толкова много, че е прекарвал много нощи, спейки на пода в домовете на някои от близките си приятели и е бил твърде тъжен, за да се прибере вкъщи.

За известно време Джоли и Пит бяха преодолели проблемите и отново намериха път един към друг, навярно за да не страдат децата им, но изглежда към днешна дата разводът помежду им отново се е превърнал в грозна картинка.