Апокалипсис сега: Маймунска шарка и страшна суша - ужасните предсказания на Ванга за 2022 г. започнаха да се сбъдват

Ясновидката предсказала световните аномалии, които се случват днес - наводнения и суши. Непоносими горещини вече завладяха Европа...

Първата половина на 2022 г. не беше най-лесната не само за България, но и за целия свят. Въпреки това, много преди началото на тревожните събития, се оказва, че Ванга е говорела за опасностите, които ще донесе на човечеството „годината на двойките“. Тя предсказала за глобални промени, от които съвременниците трябва да внимават през този период, пише Wday.ru.

Петричката Врачка предупредила за природни бедствия през 2022 г., свързани с наводнения в някои региони, а в други – с големи суши. Очевидно е, че предсказанията на Ванга започват да се сбъдват, защото през последните няколко дни в Европа наистина царят непоносими горещини. А това не само носи дискомфорт на жителите, но и заплашва тяхното здраве.



В Обединеното кралство например температурите могат да скочат до 40 градуса. Властите там обявиха червена степен на тревога и препоръчаха да не се излиза повече навън. Училищата са затворени, масовите събития са отменени, едно след друго се отменят пътуванията с влак, защото пътуването в задушни купета може да причини непоправима вреда на хората с хронични заболявания. Лекарите приемат само спешни случаи. Без предварително записване е невъзможно да се стигне до тях, тъй като в сегашните условия те нямат нито сили, нито време.

Други страни застават в една линия с Великобритания, не по-малко изнемогващи от необичайните горещини. Жителите на Португалия са призовани да бъдат по-умни по отношение на прясната вода. В Испания от жегата птици падат от небето. В Хърватия горят гори. Фойерверките са забранени във Франция, защото могат да предизвикат пожари.



Масло в огъня налива и енергийната криза, която обхвана Европа. Властите препоръчват да не се използват климатици. Но хората нарушават тази забрана, защото иначе е непоносимо.

Горещините скоро трябва да намалеят, но учените предупреждават, че ситуацията ще се влошава всяка година: „Докато емисиите на парникови газове не бъдат намалени до нула, топлинните вълни ще се засилват, ще се появяват по-често и ще продължават по-дълго“, предупреждава Робърт Воард, говорител на института Пиер-Симон-Лаплас, цитиран от „Интерфакс“.

Оказва се обаче, че освен температурни аномалии Ванга предсказала и за нова епидемия. „Тогава говорихме с нея за болести. Попитах я: „Какво е това? Чума? „Изброих ѝ много болести, чума, едра шарка... и тогава тя казва: „А, едра шарка, маймуна тича по дърво, смее се и там ще имаш изненада“.

Без да придава значение на тези думи през 1995 г., роднина на пророчицата едва сега разбира какво означават тези думи, когато в света вече са регистрирани повече от 30 хиляди случаи на инфекция с маймунска шарка.

Четете още: Ето кои са най-щастливите представители на зодиака според Ванга