Автор
Весела Георгиева

Април идва със специални оферти с дизайнерски продукти за баня от ROCA

Всяка година ROCA, световен лидер в дизайна и производството на санитарни изделия, предлага нови дизайнерски линии с колекции за баня, все по-усъвършенствани продукти и иновативни материали, нови функционалности.

Сред новите предложения с марката ROCA за 2022 година са смарт-продукти, порцеланови изделия, смесители и аксесоари в стилни цветове, технологични изделия, които същевременно се отличават с лесна инсталация и поддръжка. Месец Април, обаче, ще зарадва онези, които са планирали пролетен ремонт на банята, на само с продукти с нов и впечатляващ дизайн, но и със специални промо цени както на изделия от високия дизайнерски сегмент, така и с бюджетни предложения от смесители, мивки за баня, душове и тоалетни.



Специалните предложения на ROCA и тази пролет включват промо-пакети с атрактивни цени, които за удобство на клиента предлагат всички необходими компоненти за монтажа на една вградена система за душ или конзолна тоалетна, например. Актуални решения за душ зоната са комплектите с вградени смесители, на цени започващи от 476 лв. с ДДС.



В крак с последните тенденции в дизайна на банята е комплект с вграден смесител Naia и тънка, метална душ пита с размер XL, в цвят титаново черно, с финиш Everlux® - ексклузивно покритие от ROCA, изключително устойчиво на надраскване, химикали и почистващи препарати, което придава изтънчен и индивидуален характер на банята.

Душ колоните на ROCA се предлагат с допълнителни, практични функции, като регулируема височина и въртяща се душ глава, за по-голямо удобство на всички в домакинството. Сред промо офертите може да откриете колони с голяма горна пита и ръчен душ с няколко функции, чиито цени започват от 299 лв с ДДС.



Термостатичните смесители и душ колони на ROCA залагат на иновативни технологии и показват отлични характеристики: достигането до предварително зададената температура става изключително бързо – за по-малко от 3 секунди, след което смесителят поддържа тази температура постоянна. Пестене на вода и предотвратяване неволното покачване на температурата са само част от предимствата на термостатичните смесители на ROCA.


Сред най-търсените и практични решения за баня от ROCA са промо комплектите от структура с вградено казанче, бутон по избор и стенна тоалетна със седалка и капак, чиито цени започват от 374 лв. с ДДС.
Все по-търсени от клиентите са комплектите с Rimless тоалетни, които осигурят максимална хигиена и улесняват почистването. Вътрешната повърхност на тези тоалетни е с плавен контур, без ръбове и скрити части, където може да се натрупа мръсотия. Препоръчва се комбинирането им със седалки от Supralit® - иновативен материал, изключително здрав и устойчив, с антибактериални свойства.

Голямо удобство предлагат вградените казанчета на структурите ROCA, които са част от промо комплектите с конзолни тоалетни. Техният обем може да се регулира на няколко степени, включително 4/2 литра. Водният дебит и налягането на водата от казанчето са съобразени с геометрията на стенните римлес тоалетни, така че да осигурят отлично измиване, без изпръскване с вода извън тоалетната. Казанчетата са изключително безшумни, гарантират минимум 200 хиляди цикъла на отмиване, а структурите издържат на статично натоварване от 400 кг.

Финалният акцент в комплектите структура с вградено казанче и окачена тоалетна са надеждните механични бутони, като всеки клиент може да направи своя избор между 7 различни варианта на дизайн и цвят - с покрития хром-гланц, хром-мат, черно мат или комбинация от бяло/сиво.


Разбира се, не липсват и решения за бани с класически дизайн - тоалетните тип „моноблок“. Ново промо предложение на ROCA за 2022 е компактната тоалетна The GAP SQUARE Rimless, с тънка седалка и капак cъс забавено падане, на цена от 513 лв. с ДДС.
Друга възможност, особено подходяща за обществени места като ресторанти и офиси, е The GAP ROUND Rimless моноблок с тънка седалка и капак, със забавено падане и вграден електронен механизъм ЕМ1 за безконтактно пускане на водата, на цена от 584 лв. с ДДС.
За онези, за които комфортът и личната хигиена са на първо място, налице са предложенията със смарт тоалетна - комплект уелнес тоалетна Inspira In-Wash® с вградено казанче Duplо Smart, седалка и капак със забавено падане на цена от 3982 лв. с ДДС.

При проекти с ограничен бюджет, решение за по-добра интимна хигиена може да се постигне с комлектите на ROCA с хигиенни душове, на цени от 207 лв. с ДДС.

Всички специални оферти на Roca за ремонт на банята може да разгледате тук:
https://www.roca.bg/promotsii

Ако желаете безплатна професионална консултация, посетете корпоративния шоурум на Рока България на бул. Мария Луиза 16 в София или ни изпратите лично съобщение във Facebook страницата на Експо Баня София
За контакти: тел. 02/9396090 , expo.bath@bg.roca.net

(платено съобщение)