Автор
Woman.bg

Арестуваха тризначката Надежда в Англия, тя моли за помощ "Примиера"

Арестуваха тризначката Надежда в Кингстън, Великобритания. За това се ожали самата тя в личния си профил във Фейсбук.


"Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!"

Надежда е възмутена от отношението на българския консул в английската столица, който, по думите ѝ, "нямаше смелост да ни изслуша а вървейки ни подвикваше.... пълен ужас!!!"


Приятелите на тризначката, която нашумя като участничка в "Биг брадър" заедно със сестрите си Вяра и Любов преди години, побързаха да я посъветват да си наеме адвокат. Според един от феновете ѝ, ако Надежда беше "дъщеря на депутат", "въпросният Николай" е щял да бъде доста по-усърден в действията си.

Припомняме, че тризначките от Благоевград, които станаха печално известни с култовите си лафове, дружно се изнесоха във Великобритания, за да си търсят късмета. За съжаление те не успяха да материализират популярността си след шоуто и така и не си намериха надеждно препитание в родината. От какво живеят на Острова, не става ясно. Потърпевшата от органите на реда Надежда, преименувала се на Хоуп, е обявила себе си в профила си във Фейсбук като Not working now, сиреч - безработна.