Автор
Веселина Петрова

Астрологът Бърнард Фицуолтър с прогноза: Кога ще свършат пандемията и кризата?

Бърнард Фицуолтър, президент на организацията на астролозите във Великобритания, коментира, че отношение към пандемията и свързаната с нея криза има положението на планетата Сатурн спрямо Плутон.



Подобна е била ситуацията през 1914 г., 1947 г. и 1882 г.

Интересен е фактът, че през 1914 г. се случва епидемията с „испанския” грип, през 1947 г. на много места по света е имало епидемия от полиомиелит, а през 1982 г. светът се сблъсква със СПИН
.


Кога ще приключи всичко това? „Вероятно през лятото. Точно сега Марс минава много близо до Юпитер, Плутон и Сатурн и всяка една от тези планети сякаш допълнително утежнява ситуацията. На 5 април Юпитер приближава твърде много към Плутон – тогава и четирите планети ще бъдат изключително близо една до друга. През май-юни те леко се отдалечават, а през август и септември въвеждаме нови мерки в борбата с вируса (вероятно ще има ваксина?). В началото на 2021 г. разположението на Юпитер, Сатурн и Плутон отново е много близко, но ние вече ще бъдем подготвени”, казва Фицуолтър за Elle.

И добавя: „Мисля, че в началото на 2021 г. всичко ще приключи. И ние ще можем да построим живота си отначало. 2021-а ще бъде трудна година и напрегната – светът ще се възстановява. Но 2022-а ще бъде весела, лека и спокойна”. А ние се надяваме всичко да приключи много по-рано!