Автор
Антония Дамянова

Австралиец твърди, че е таен син на Чарлз III и Камила

Австралиец от британски произход, за когото се предполага, че е таен син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, разкри, че се е почувствал унизен и обиден, когато след смъртта на кралицата монархът е дал на Уилям титлата принц на Уелс, пише Daily Mail.

56-годишният Саймън Чарлз Дорани-Дей от Куинсланд твърди, че новината за новата титла за сина на краля му се е стоварила „като плесник в лицето“. Въпросният мъж не спира да обвинява Чарлз III, че отказва да си направи ДНК тест от страх, че резултатът ще потвърди бащинството.

„Той дава на Уилям такава титла, а къде е моят отговор? Къде е ДНК тестът? Ако не си ми баща, докажи го”, пише Саймън.

През годините Саймън многократно е заявявал пред репортери, че е син на Чарлз и Камила и че е бил заченат, когато двамата са били на 17 и съответно на 18 години. Твърди още, че е осиновен от семейство, което е свързано с кралския двор, както и че като дете е живял в Портсмут.

Австралиецът неведнъж е отбелязвал, че баба му, която е работила в двора, е била убедена, че негови "тайни биологични родители" са именно принц Чарлз и Камила.

Саймън претендира, че много прилича на монарха и съпругата му и продължава да изисква ДНК теста, на който Чарлз III упорито отказва да се подложи до ден днешен.

Австралиецът отбритански произход предупреждава, че разполага с нужните доказателства, които могат да удостоверят истинността на твърденията му.

Четете още: Камила - бъдеща кралица, но и следващата жертва на принц Хари