Автор
Woman.bg

Азис в новия си клип: Всяка българка да си хване гадже циганин

Рут Колева страстно впива устни в гореща целувка с Азис. Изпълнителката, която от години ненавижда чалгата, пристана на Краля на фолка в най-новия му клип „Циганче“.
„Не помня да съм се целувал така с жена. Може би преди 15 години. С Рут се целунах сякаш беше за първи път. Харесвам я. Тя олицетворява всичкото това, което не съм аз. Тя е бяла. Занимава се с култура. Не е лигла, не е пикла. Има нещо момчешко, което ме привлича,“ сподели в предаването по NOVA „Здравей, България“ Азис.

fbpost

Само за два дни клипът на "Циганче“ е гледан над 1 565 510 пъти в Youtube. Основното послание на парчето е интеграцията. „Искам да ме чуят циганите. Българите ще ме разберат лесно. Един от начините да бъдем интегрирани в това общество е да се смесим с белите хора. Кръвта трябва да се смеси. Вярвам, че смесените двойки ще докарат успех на тази идея. Ще се случат супер готини неща,“ обяснява певецът.
„Аз вярвам, че когато един циганин си хване за гадже българка или българин си хване циганка, културите ще се смесят и няма да са толкова концентрирани. Вярвам, че кючекът трябва да се пренесе в българския дом, а народната музика в циганската къща.

Смесването на двойките е най-силният и бърз начин да бъдем интегрирани към това общество. Така ще се научим да ходим на училище, така ще се научим да работим. Може би звучи нереално, но ако приемем идеята, защо пък не”, заяви Азис. Според него любовта между българи и цигани не се приема лесно в България.


Какво ще стане, ако за миг си представим, че мечтата на Васко се осъществи? Българка е влюбена до уши в неграмотен, беден циганин. Прибира го от катуна и става чудо. Циганчето се интегрира: носи й закуска в леглото, тръгва на училище и след като си вземе матурите, започва да работи, за да води любимата си в Дубай. Плаща тока и водата, за да не се сърди родата. Или пък българин стане зет в ромското гето. Бързо ще се интегрира и ще научи много нови неща в името на любовта. Остава само да попитаме: Кой ще плаща тока?:)