Барбара Стрейзънд най-после го каза: Заради Тръмп 20 000 души са мъртви

14 април 2020 | 13:23
7431
5
снимки: Getty Images
5

Доналд Тръмп не винаги е бил обект на любов и уважение от страна на представителите на американския шоубизнес. Редица звездни актьори, музиканти, режисьори и други не скриха огромното си недоволство, когато той бе избран да бъде президент на САЩ. Дори това беше причината самата Меган Маркъл да се установи във Великобритания.

Оказа се, че и друга звездна дама, много любима певица на поколения меломани, също изпитва тежка непоносимост към Тръмп. Това е Барбара Стрейзънд, която в момента изпитва истинска омраза към него. Още в неделя тя използва трибуната на Туитър, за да излее гнева си към Доналд, провокиран от неговата „крайна некомпетентност и постоянни лъжи“ в борбата с коронавируса.

Барбара Стрейзънд

Всъщност 77-годишната певица възпя омразата и недоверието си към президента на САЩ още през 2018 г., когато станаха ясни резултатите от изборите. Тогава тя издаде песента си Don`t Lie To Me, която е отражение на чувствата на Барбара към политическата фигура.

„През 2018 г. възпях Тръмп, защото той е сериен лъжец. Днес повече от 20 000 души са мъртви, само заради неговата некомпетентност и лъжи и пълната му неспособност да приеме истината“, написа гневната певица и актриса.


Тя продължава с нападките към Доналд Тръмп, като подчертава, че той е напълно лишен от капацитета на президент и не е в състояние да води САЩ, особено в момент на криза. Категорична е, че мерките срещу разпространението на коронавируса са били ненавременни и липсата на адекватна реакция от негова страна е довело до заразата и смъртта на десетки хиляди хора само в рамките на няколко седмици. В Туитър разгневената дама засяга и друг въпрос от политиката на Тръмп, който според нея е довел до задълбочаването на кризата в САЩ, а именно изграждането на стената с Мексико.

„Този човек е напълно обсебен от стената си и не спира да профуква пари за нея. А тези пари можеха да бъдат отделени за тестове, лекарства, вентилатори и предпазни костюми за нашите здравни работници. На вируса не му пука за стената. Също така Тръмп излъга, че Мексико плаща за нея.“

Безспорен факт е, че президентът почти не е изпълнил обещанията, които даде за борбата с коронавируса. Той не е съдействал за осигуряването на тестове. В последната си публикация по темата Барбара засяга и негативното отношение на Тръмп към СЗО:

„Той не харесва СЗО, защото от там му казаха да спре да прави политика от вируса. В момента той дори отправя заплахи към нея. Колко гнусно!“Към днешна дата коронавирусът сее страх и ужас, а истината е, че светът не бе готов за тази огромна заплаха. Дали някога ще се оправим?


Четете още: Глория и дъщеря ѝ направиха щедро дарение за възрастни хора

Още по темата

Коментари

5 Йокин
  27 април 2020 | 20:30 отговор
 

Да гледаме,в наште,ПАНИЦИ.

 
4 Александър
  16 април 2020 | 20:29 отговор
 

Днес живеем в 7- то измерение 3 за пространство 1 за време 1- за корона вирус 1 - вирус на бедността 1- за хроничните заболявания Извод: Крайно наложително е светът да преоцени значението на учените в новата реалност. Те са колкото и да не се иска на политиците 8 измерение!!!!

 
3 аз
  15 април 2020 | 04:39 отговор
 

коя е Барбара и какво бара ? Жената се казва Барбра мама ви некадърна неграмотна

 
2 perry
  14 април 2020 | 19:49 отговор
 

Барбра, а не барбара!

 
1 Smooth Jazz
  14 април 2020 | 14:51 отговор
 

Точно левите идиоти на Запада направиха Китай толкова значима в икономическо отношение страна, а днес Тръмп ви е виновен. Щото с корумпираните демократи щяхте да сте по-добре. Да наливаш пари в един тоталитарен комунистически режим и поставяйки се в зависомост от него сигурно пак Тръмп ви е виновен. САЩ трябва най-накрая да осъзнае, че чумата на социализма е проникнала дълбоко в страната им и ако не намери сили да се справи с нея ги чака това, което върлуваше в Източна Европа половин век.

 
 
14 април 2020 | 18:10

В различни западноевропейски страни има хора, които живеят с години от помощи, докато други работят и за тях. То това е по-лошо от социализма.

 
15 април 2020 | 09:05

 
Хоаксчов
15 април 2020 | 09:10

Тръмп омаловажаваше епидемията и я наричаше "hoax", "грипче", което щяло да изчезне от само себе си, че има нещо гнило в това, че на болниците изведнъж им притрябвали десетки хиляди респиратори и да ги разследват за кражби и прочие тъпотии, така че да не се прави на луд, а да поеме отговорността за хилядите умрели, които можеше да будат спасени, ако Федералното правителство действаше адекватно. Да не споменавам медициндкия персонал и липсата на PPE, което води до смърт на висококвалифициран персонал, който не може лесно да бъде заместен. Същото е и с Борисчо Джонсън...

Добави Коментар

Най-четени