Бащата на Меган: Тя сама се направи за смях и трябва да бъде лишена от титлата

22 ноември 2021 | 15:45
1330
3
Снимка: Getty Images
3

Меган Маркъл да бъде лишена от титлата си. Към това призова не кой да е, а собственият й баща след гостуването ѝ при Елън Дедженеръс. Според Томас Маркъл, който по принцип не е в добри отношения с дъщеря си, тя се е държала като глупачка и е обидила кралското семейство и целия британски народ с участието си в шоуто.

„Тя се направи за смях и трябва да изгуби титлата си. Аз обичам дъщеря си, но нейното поведение беше абсурдно“, каза бащата пред в. „Сън“.

Припомняме, че Меган се съгласи да направи някои неща в шоуто, които не прилягат особено на кралска особа.

Тя се появи сред група улични продавачи на различни стоки и започна да изпълнява команди от Елън, която й говореше през слушалка в ухото. Меган се спира на няколко маси и се държи напълно абсурдно – издава странни звуци, яде тортила чипс като маймуна и дори вади от чантата си бебeшко шише с мляко и отпива от него пред погледа на шокирания продавач.

Още по темата

Коментари

3
  23 ноември 2021 | 10:31 отговор
 

Ега ти бащата!

 
2 Бог ни дели само на мъже и жени!
  23 ноември 2021 | 00:38 отговор
 

Аз пък казвам едно: Браво,Мегън! И какво толкова лошо е направила!! Глупачка била, за смях била станала, от титлата да се откажела.......Тя е в Америка, кралските протоколи вече не е задължена да ги спазва. Направила е малко шоу в шоуто и какво.....?! Ами да се посмеем малко заедно с нея. Животът продължава и без титли и малко смях на никого няма да навреди. Мегън си е артиска и видно и комедиен талант има. А баща й да си мълчи, като не й е дал той титлите. Смейте се бе хора!

 
1
  22 ноември 2021 | 16:58 отговор
 

Ще се изядат един друг за пари. НАТАМ ли сме тръгнали? Благодатим!

 

Добави Коментар

Най-четени