Манекенката Саманта Бърк, която забременя от Джъд Лоу след кратък флирт с него, показа бебето им на света.

Това се случи след като тя сключи ексклузивна сделка със сп. "Hello" за сумата от 300 000 долара. Джъд още не е виждал дъщеричката си София Лий, която се роди миналия месец.

„Мисля, че той ще се влюби в нея, след като я види, тя прилича много повече на него, отколкото на мен" - споделя Саманта пред изданието, като допълва, че актьорът все още не е изпратил никакви подаръци на бебето.

„Надявам се, че той ще бъде също толкова добър баща за София, колкото е за останалите си три деца от Сейди Фрост" - издава надеждите си манекенката.

Първоначално актьорът отказваше да признае детето, но ДНК изследване доказа, че той наистина е бащата.

Джъд Лоу, който е на 36 години, има други три деца от бившата си съпруга Сейди Фрост - двама сина и една дъщеря, които са на възраст от 8 до 12 години.

Бракът на Джъд и Сейди приключи през 2003 г., след това той се сближи със Сиена Милър, а като се раздели с нея последваха много кратки връзки с актриси и манекенки.

След ДНК тестовете Лоу заяви, че ще плаща издръжка на София. Освен това, за ексклузивните снимки на бебето майката е получила от списанието хонорар в размер на 300 000 долара.