Бен Афлек излезе от клиника за рехабилитация и по висчки личи, че се чувства идеално.

Дори вече има нова жена до себе си, пишат американските медии. Всъщност "новата" е бившата му приятелка Линдзи Шукс или поне до такива заключения достигна пресата, след като двамата бяха забелязани да се разхождат, хванати за ръце.

Актьорът се раздели с Линдзи преди шест месеца, но явно искрите по между им отново са пламнали.

Но на пук на писанията в повечето издания източник, цитиран от списание "People", разкрива, че двамата са само добри приятели.

“Той е решил изцяло да се съсредоточи върху децата си. Сега излиза от център за лечение на алкохолизъм и знае, че не е подходящо време за нови любовни отношения”, са думите на източника.

“Битката със зависимостта за мен е дълга и трудна. Тя е постоянна и изисква пълно отдаване”, разкри самият Бен Афлек неотдавна.

Припомняме ви, че Бен Афлек и Дженифър Гарнър, от която актьорът има две деца, се разделиха 2015 година след слухове за изневеря от страна на Афлек и то с бавачката. Гарнър бе тази, която подаде молба за развод, но го направи чак след две години. А само няколко месеца след депозираната молба Афлек започна да се среща с Линдзи Шукс. След като двамата се разделиха, той излиза с модела Шона Секстън, но отношенията им бяха мимолетни.