Автор
Woman.bg

Безплатен уъркшоп с водещи лекари от Токуда за бъдещи и настоящи родители

Вие сте майка? Вие сте бременна? Вие сте двойка, която мечтае да има дете и се интересувате от всички въпроси, свързани със забременяването и онези така специални 9 месеца? Тогава следващите редове са за вас, защото сме подготвили едно наистина специално събитие - „Уъркшоп за родители“.


Вижте тук още информация за събитието - не пропускайте този уъркшоп защото е с вход свободен и ще бъде наистина интересен за вас!

Кликнете тук за още инфо!


Датата е 9 февруари, неделя, мястото е Serdika Center, а екипът на кампанията „Мисия бебе“ ще ви очаква с много усмивки и отговори на всички въпроси, които ви вълнуват, относно забременяването, бременността, раждането и отглеждането на детето.

В „Уъркшоп за родители“ ще вземат участие едни от водещите специалисти на Acibadem City Clinic Болница Токуда, които ще споделят експертното си мнение по едни от най-интересните и вълнуващи въпроси за всички бъдещи и настоящи родители.

Ще научим много полезни факти, свързани със здравето на детето, включително как да се справим със среднощното будене и как можем да оказваме бърза помощ на бебето. Ще има гимнастика за деца и безценни съвети за бебешката кожа.

А за всички бъдещи родители – ще си поговорим по темата кога е най-правилният момент за забременяване и всички въпроси, свързани с подготовката за най-важния етап от живота!

Събитието ще се проведе с любезното съдействие на Mustela, Serdika Center, Woman.bg, Acibadem City Clinic Болница Токуда.

Заповядайте и нека бъдем заедно в каузата за повече български семейства!

(в материала има продуктово позициониране)