Автор
Woman.bg

Бианка става репортер на ''Срещу новините''

Щурата Бианка отново грабна микрофона и започна да преследва столичани за колоритните си репортажи.

Илич, която по професия е актриса, стана репортер на предаването „Срещу новините” по БНТ1. Екс-блондинката идеално влезе в ролята на хрътка по горещите теми на уикенд-шоуто.

Още с дебюта си в ефира на националната телевизия Бианка изуми екипа, яхвайки каруца, след супер забавен репортаж из тото пунктовете в София. Репортерката на „Срещу новините” ще забавлява с материалите си зрителите всяка събота и неделя от 19 часа, точно преди централната емисия новини на БНТ1.

Илич е готова да броди по улиците из студ и пек, докато водещите на сатиричното шоу Косьо Лунгов и Играта стоят на топло в студиото и разпитват звездните си гости.

„Няма тема, която да ме притесни. Няма нещо, което да не мога да направя. Готова съм за всяко предизвикателство!”, категорична е Бианка за новото си амплоа в „Срещу новините”.

Актрисата вече има опит като репортер и е доказала, че е готова на всичко в името на добия материал. Илич беше арестувана преди 2 години в Перник по време на репортаж, след като се опита да вземе интервю от Георги Първанов, без да носи в себе си лични документи.

Бианка се изяви и като изключително успешен водещ на наскоро приключилото шоу „Х Милионер търси съпруга”, в което видният ерген Тодор Славков си търсеше жена.