Бил ли е принц Хари на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън?

Английската кореспондентка Виктория Арбитер видяла принц Хари, докато разглеждала снимки от инаугурацията на Байдън. На фотото се вижда Джо Байдън, който разговаря с Бил и Хилъри Клинтън преди началото на церемонията, а Хари се забелязва на стената зад тях...

„Това е внушително голяма снимка на принц Хари във военна униформа”, написала Арбитър, след като споделила фотоса в социалните мрежи, пише The Sun.

„Снимката е направена в Националното гробище Арлингтън, по време на военна церемония през 2013 г.”, отговорил обаче неин колега журналист.


Всъщност Джо Байдън вече е срещал принц Хари. И се говори, че двете семейства се познават добре.


Съпругата на новия президент на САЩ, д-р Джил Байдън, се срещна за първи път с Хари по време на турнето му в САЩ през 2013 г., когато той присъства на прием за британски и американски ранени войници във Вашингтон. По това време Джо Байдън и съпригата му бяха вицепрезидент и втора дама в администрацията на президента Обама. През годините новият президент на САЩ и съпругата му са били на няколко събития заедно с принц Хари.


Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се оттеглиха от кралските задължения миналия март, открито говориха за важността на гласуването в навечерието на американските избори през ноември 2020 г. Разбира се, без да уточняват своите лични политически предпочитания.

Хари, който разкри, че не е успял да гласува през целия си живот, защото е член на британското кралско семейство, не е бил в състояние да гласува на президентските избори, но за Меган беше потвърдено, че е гласувала.

Затова е твърде вероятно двамата да са присъствали на инагуарацията. Като обикновени граждани...