Една от най-горещите музикални звезди Бионсе демонстрира и таланта си на художник със специална серия поп арт рисунки за безалкохолната напитка Pepsi.

16-кратната носителка на Грами сама е скицирала визии, които ще бъдат използвани в кампанията Live For Now. Тя ще използва картините си и върху билетите за световното си турне “Mrs. Carter Show World Tour”, което започва през април.

Рисунките на Бионсе, които пресъздават стилистиката на изкуството на ацтеките, са направени, докато певицата е прекосявала САЩ със самолет. Музикалната звезда е един от най-големите колекционери на поп арт.

Бионсе е дала разрешение на компанията да използва нейните рисунки по своите опаковки, както и в магазините, в които се продава безалкохолната напитка. Цялостнта визия на картините на певицата е доразвита от модния фотограф Патрик Демаршелие, който е работил за марки като "Луи Вуитон", "Хари Уинстън" и "Шанел".

Първият концерт от предстоящото турне на Бионсе ще бъде в сръбската столица Белград на 15 април.



След Белград, американската поп звезда ще пее в хърватската столица Загреб на 17 април. Европейската част от турнето на певицата включва осем концерта във Великобритания и Ирландия между 29 април и 7 май и ще приключи в Стокхолм, Швеция на 29 май. След това звездата ще си вземе едномесечна почивка преди да се завърне на сцената на Стейпълс Сентър в Лос Анджелис на 28 юни, пише actualno.com.