Не е за вярване, но Дженифър Лопес, Брад Пит, Ума Търман и Бионсе навремето са имали парични затруднения и са били готови да работят какво ли не.

Сервитьори, портиери, чистачи и дори полировачи на ковчези днес са станали звезди и рядко си спомнят за бившите си професии.

Дженифър Лопес

Веднага след завършване на училище Дженифър Лопес започнала работа като административен помощник в правна кантора. Родителите й – бедно семейство от Бронкс – мечтаели дъщеря им да завърши висше образование и да стане адвокат. Дженифър обаче искала да танцува, затова един ден напуснала и родния си дом и работата в офиса.

Джулия Робъртс



Най-красивата жена на света според списание People е започнала кариерата си в сферата на търговията. Тя работила като продавачка в голям магазин за спортни обувки през трудните години, когато се установявала в Ню Йорк и непрекъснато ходила на кастинги.

Рене Зелуегър



Веднага след завършване на училище Рене Зелуегър заминала за гр. Остин да учи журналистика. Но тъй като се налагало да се издържа сама, започнала работа като сервитьорка в стриптийз-бар.

Брад Пит



Брад Пит бил доста амбициозен младеж. Без да е завършил каквото и да било актьорско образование, той просто заминал за Холивуд и започнал да ходи на кастинги. Живеел под наем заедно с други любители-актьори, работейки какво ли не и понякога на няколко места. Бил е барман, продавач, хамалин, сервитьор, шофьор във фирма за интимни услуги и дори улична реклама на ресторант El Pollo Loco, облечен в костюм на огромна кокошка.

Упи Голдбърг



Преди да се снима във филма на Стивън Спилбърг “The Color Purple” тъмнокожата певица Упи Голдбърг водела доста лекомислен живот – движила се с компания хипита, пушила трева и живеела от социални помощи за безработни. Понякога все пак се хващала да работи – като нощна охрана или пък като гримьорка в моргата.

Очаквайте продължение