Близък приятел на Ванга: Очаква ни нещо страшно на 22 декември!

24 години след смъртта на петричката пророчица, феноменът Ванга продължава да вълнува не само българската, но и световната, а в това число и руската общественост.

Независимо от времето, което е минало от кончината на известната българска гадателка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, и до днес на повърхността продължават да изплуват нейни неизвестни до този момент пророчества. Така например през март, тази година, в публичното пространство се появи новина, че Ванга, предсказала появата на коронавируса.

Предсказанието за Ковид-19 бе разкрито от журналиста и близък приятел на Ванга - Сергей Кастарной в предаването „Всъщност“ по Първи канал. В него той разказва, че приживе пророчицата го помолила да съобщи за това пророчество само седем дни преди пандемията. Сега обаче той иска да предупреди за датата 22 декември 2020 г. Друг любопитан момент от участието в предаването е, че Кастарной обяви и кога коронавирусът ще отстъпи, пише вестник „Московский комсомолец“.



„На датата 22 декември 2020 г. се падат пет двойки“, отбеляза той и допълни, че ако човечеството не промени мисленето си и продължи да води комерсиален начин на живот и войни, тогава светът може да попадне в плен на далеч по-опасна и смъртоносна пандемия от тази, в която планетата ни е потънала днес.

Приятелят на Ванга не изключи възможността да става дума за неочаквана война. Той също разкри, че знае за пророчеството на Ванга за следващата година, но все още не може да го направи публично достояние заради обещание пред гадателката, дадено от него преди много години.

Кастарной обаче предупредиха, че с особено внимание човечеството трябва да очаква деня 22 декември. Предсказанията на Ванга относно тази дата звучат доста тревожно, отбеляза той, цитирайки думите ѝ: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“.

Руският журналист припомни, че на 21 и 22 декември, според учените, ще има страшно слънчево изригване. „Как ще се отрази това на психиката на хората?“, пита се Косторной, намеквайки, че явлението ще остави сериозни последици върху душевното и емоционално състояние на човечеството.

По отношение на момента, в който пандемията от коронавируса ще даде отстъпление, той също посочи конкретна дата. „На 20 март, денят на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, уточни Сергей Кастарной.

Четете още: Страшно пророчество: ето какво предрече за България Ванга през 2021-а

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...