Автор
Woman.bg

Бляскави партита по случай рождения ден на Bedroom

С наближаването на Коледа купоните в София стават все по-атрактивни. Поредното доказателство за това бе култовото хип-хоп парти Blackroom.

Сцената в Bedroom се оказа тясна, защото освен 100 Кила на нея се качиха и Диона, Реми от "България търси талант" и Жоро. Въпреки че певицата отскоро премина в редиците на поп-фолка, очевидно не може да забрави рап музиката. С атрактивен стайлинг на американски долари, Диона скочи на сцената и демонстрира завидни умения в ''туъркването''. Тя привлече всички погледи върху себе си и разгорещи страстите в клуба. Това обаче се оказа само началото на истинското шоу. То бе запазено за един от фаворитите на "България търси талант" - Реми. Рапърът 100 Кила не скри, че буквално е шашнат от акробатичните му танци, но победител в импровизирания дуел бе Диона. Изкусителката изнесе урок по перфектно купонясване, в комбинация с много селфита и целувки.



Сред гостите на 100 Кила бе и актрисата Луиза Григорова-Макариев с голяма дамска компания. Една от най-хитовите български актриси, не крие своите предочитания към този стил музика, ето защо не е изненада за никого присъствието и в клуба.



На партито по случай 14-тия рожден ден на Bedroom се очакват да присъстват десетки популярни лица и звезди. Партито ще продължи две вечери, а зад пулта на култовия клуб ще застанат: Gorro, Dimo BG, Vera Russo, Mascota&D-trax и Mc P.