Бон Бон - най-пухкавият котарак на света

03 април 2017 | 13:57
10323
1
Снимки: Bonebone29/Instagram
1

Той е най-новата интернет звезда от света на мяукащите създания. Запознайте се с Бон Бон – един очарователен и огромен котарак, който за броени минути се превърна в истинска сензация в Тайланд благодарение на чудовищните си, на пръв поглед, размери.

Изумителната си визия всъщност симпатичният котарак дължи не на тях, а на... козината си. Той е толкова пухкав, че това го прави да изглежда невъобразимо голям.

Към момента броят на последователите му в Инстаграм е надскочил 50 хиляди и скорострелно продължава да расте.

Въпреки впечатляващо огромната си козина обаче, този удивителен екземпляр от семейство Котки, не си пада особено по милувките, а ролята му на домашен любимец е сред най-омразните в живота му.

За сметка на това пък Бон Бон е истинска фурия, луд авантюрист и запален фен на екстремните изпълнения. Сред любимите му развлечения са катеренето по дървета, спускането по пързалки и пътешествията по света с любимата жълта раничка на гръб. Незавасимо че не е от най-любвеобвилните представители на своята мъркаща фамилия, тази очарователна пухкава топка е истинска знаменитост и се превръща в атракция където и да се появи.

На още разтапящи снимки на обаятелния котарак може да се насладите в нашата :: ГАЛЕРИЯ ::


Коментари

1 Ивелина
  09 април 2017 | 16:35 отговор
 

Най - сладкия пухкав котарак

 

Добави Коментар

Най-четени