Автор
Woman.bg

Брад Пит на червения килим във Венеция – по-обаятелен и секси от всякога

Лив Тайлър и Брад Пит засияха с пълния си холивудски блясък в четвъртък вечерта, по време на премиерата на филма „Към звездите“, в който двамата актьори участват.



42-годишната актриса изглеждаше ослепително в дългата си черна рокля, разкриваща красивите ѝ голи рамене. 55-годишният Брад, който бе заложил на класически черен смокинг, впечатли присъстващите с покоряваща мъжественост и сексапил.



По време на събитието актьорът сподели, че ролята му на астронавт, която изпълнява в „Към звездите“, е най-сложната в кариерата му досега.

Бившият съпруг на Анджелина Джоли освен актьор е и продуцент на продукцията. Героят на Пит е астронавт, който се впуска във вълнуващо пътешествие към далечни райони на Слънчевата система. Докато търси баща си (в ролята Томи Лий Джоунс), който е изчезнал по време на мисия преди 16 години, той преоткрива качества в себе си, за каквито никога не е подозирал.


"Решихме да се опитаме да разкажем възможно най-малката история на възможно най-голям фон... Така дребното става универсално", каза за своя филм режисьора Джеймс Грей.

Кинолентата "Към звездите" е част от конкурсната програма на кинофестивала във Венеция, a премиерата му по кината у нас е на 20 септември тази година.

Четете още: Анджелина Джоли се разплака на раздялата със сина си в Южна Корея