След като прояви изненадваща словоохотливост относно приключилия си брак с Дженифър Анистън, Брад Пит осъзна, че не е постъпил много коректно и се е обадил лично, за да се извини искрено за нетактичността си.

В неотдавнашно интервю Брад заяви, че докато бил женен за Джен се е "преструвал", че бракът им е нещо, което на практика не е и намекна, че през времето, прекарано заедно с нея, е "затъпявал".

Впоследствие настоящият партньор на Анджелина Джоли заяви публично, че не е имал предвид, че Дженифър е била скучна или, че връзката с нея му е подействала затъпяващо, а че той самият си бил виновен, но обясненията някак увиснаха във въздуха.



Двамата бяха сключили пакт да не коментират раздялата си и отношенията си и досега се справяха чудесно, посочва Cover Media.

Актьорът от "Мегаум" се почувствал обаче наистина неловко, особено след като нучил и че майката на бившата звезда от "Приятели" получила удар.

В крайна сметка Брад се обадил лично на Дженифър, за да ѝ се извини и според източници, близки до нея, тя е приела извинението, въпреки че останала бясна след публичните коментари, пишат от inews.bg

В момента Дженифър изглежда щастлива с новия си приятел – актьора Джъстин Теру.