Истина е! Брад Пит се закле, че в следващата една година ще бъде напълно свободен и нито една красавица няма да може да промени това.

Близък на актьора разкри публично, че русокосият секссимвол планува в следващите 12 месеца да не се занимава с жени и алкохол.

"Брад иска да подреди живота си, да се храни здравословно и да спре пиенето. През целия си живот до момента е имал наистина много връзки и сега се чувства добре като е сам. В момента той може да прави неща, които преди не е могъл", съобщава източникът.

След церемонията по раздаването на Оскарите в медийното пространство усилено се заговори, че Брад е заинтригуван от дама, която също е част от елита на Холивуд. Това е 38-годишната актриса Тифани Хадиш. Ето какво сподели самата тя пред медиите по въпроса дали между нея и Пит има нещо:

"С Брад се засякохме в асансьора и се заговорихме. Тогава той ми каза, че ако след година и двамата все още сме свободни, ще се съберем. Но той има 7 деца! Не знам дали ще мога да съм с мъж, който е баща на толкова много деца", смее се Хадиш.

В телевизионното интервю Тифани сподели още, че не знае защо Брад й е казал, че трябва да изчакат цяла година.

Откакто се разведе с голямата си любов, Анджелина Джоли, в края на 2016-а г. името на Брад Пит е постоянно свързвано с известни красавици. Миналата година световните медии бяха сигурни, че той е започнал романтична връзка със Сиена Милър, не след дълго обаче това се оказа само слух. Явно актьорът има нужда да остане сам. Мислите ли, че между него и Тифани наистина ще се получи, или всичко е една невинна шега?

Четете още: Хю Грант стана татко на 57!