След като миналия месец стана ясно, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделят, светът притихна в очакване звездата от "Приятели" да се събере с бившия си възлюбен Брад Пит.

Дали това ще се случи или не ще покаже само времето. Но вече се появи новината, че именно Брад е този, който утешава Джен след разпада на втория брак.

Кортни Кокс и Брад Пит са хорат, които в момента най-много подкрепят Анистън, за да преодолее трудния момент, разкриват близки до актрисата, цитирани от руски медии.

Миналата седмица Джен е отпътувала за Северна Калифорния, където се е отдала на спа процедури и дегустация на вина. Тя обаче не е била сама, а се е срещнала с Брад Пит, допълват изданията. Те не поясняват дали актьорите са се видели случайно или предварително са се разбрали да прекарат няколко дни заедно.

Припомняме ви, че Брад Пит и Дженифър Анистън се венчаха на церемония в Малибу през 2000-а година. Те изглеждаха като перфектната двойка, затова и обявяването на развода им през 2005 г. предизвиква смут.

Оказва се, че зад краха на отношенията на Пит и Анистън стои трети човек и то не кой да е, а най-сексапилната актриса на нашето време – Анджелина Джоли. Анджи и Брад се запознават на снимките на "Мистър и Мисис Смит", докато Брад е все още женен за Джен.

За да е с новата си изгора, той бързо оставя любимката от "Приятели" и заживява с Джоли. След три осиновени деца и три собствени двамата те сключиха брак през 2014-а година. Щастието им изглеждаше безгранично, но само две години след като си казаха "да", Джоли подаде молба за развод.