Автор
Woman.bg

Брадли Купър: „Роди се звезда“ е моят провал

Един от кинохитовете на годината определено бе музикалната романтична лента „Роди се звезда“, която все още обикаля кината, а много от нас гледат за пореден път с възхищение. И докато милиони зрители по света се прехласват по успешната продукция, режисьорът и актьор Брадли Купър е огорчен и крайно недоволен от работата си.

Причината за това се крие в номинациите за наградите „Оскар“ тази година. Снощи в популярно телевизионно шоу артистът сподели, че е очаквал да бъде номиниран в категорията „Най-добър режисьор“, но когато погледнал списъка с имената и не открил своето, се разстроил.

„Засрамих се. Бях седнал в едно кафене, когато разбрах, че филмът е получил няколко номинации за "Оскар". Погледнах да видя дали съм номиниран в категорията за режисьори и много се засрамих, когато не открих името си там. Почувствах се така, сякаш не съм си свършил работата“, споделя Брадли.



Актьорският състав на филма напълно подкрепя Купър, а най-верният му партньор на снимачната площадка Лейди Гага разкрива пред медиите, че също е изненадана от липсата на номинация в категорията „Най-добър режисьор“:

„Никога не знаеш какво точно ще се случи. Но все пак Брадли знае, че е най-добрият режисьор в моите очи и изобщо в очите на целия екип. Сигурна съм, че той е щастлив от факта, че имаме номинации и че филмът достигна такъв успех.“

Припомняме ви, че „Роди се звезда“ получи номинации в други престижни категории, сред които: „Най-добра песен“, „Най-добър актьор“, „Най-добър адаптиран сценарий“ и „Най-добра актриса“.

Четете още: Евакуират кралското семейство след Брекзит