Откакто това синеоко и отвратително секси момиче изгря на холивудския небосклон, с ръка на сърцето трябва да признаем, че Анджелина Джоли вече не е сама на недостижимия си доскоро пиедестал на красотата.

Меган Фокс, разбира се, е всичко друго освен супер талантлива актриса, но това в нейния случай не е кой знае какъв недостатък, при положение, че режисьори, актьори и зрители са разтапят при вида й.

Та новината, която бяхме тръгнали да ви казваме, е свързана с последното й екранно превъплъщение в изумително красив демон.

Ролята й във филма „Тялото на Дженифър" /'Jennifer's Body'/ я накарала да превъзмогне една своя фобия - крещенето пред камера.

23-годишната госпожица най-накрая се научила да му отпуска края и да се дере от крясъци пред обектива, което доскоро било мисия абсолютно невъзможна.

Освен че се престрашила да отвори гърло, Меган с изумление забелязала, че колкото повече надига децибели, толкова по-добре се чувства след това.

„Имах фобия от крещенето, но ми се наложи да се науча да го правя.

Направо не знам откъде идваха всичките тези звуци, но в момента, в който осъзнах каква сила имат, се почувствах все едно разбивам някаква стена след месеци, изпълнени с плач", споделя Фокс.

Освен това звездата признава, че много й харесало да се снима в колежанския хорър и този експеримент бил като отплаване от пристанището на всичко, което е снимала досега.

„Мразя да снимам сцени в училище или в офис. Ако мога постоянно да правя вълнуващи филми като този, да бъда цялата покрита с кръв и да повръщам до края на живота си, ще бъда наистина много щастлива".

Ние обаче не сме много сигурни, че искаме да свикнем с една повръщаща и окървавена Меган.

Ако не сте виждали трейлъра на „Тялото на Дженифър", пуснете си долното видео и сами преценете дали ви харесва образът на откачен демон-ученичка.


Jennifer's Body trailer
Uploaded by mcrucq. - Check out other Film & TV videos.