Автор
Woman.bg

Бяла Карта и I CAN TOO ще помогнат на деца със специални нужди в Център за Надежда

Бяла Карта и благотворителната организация И АЗ МОГА / I CAN TOO си подават ръка, за да помогнат на деца с множествени увреждания в „Център за Надежда“ в град София.

Компанията ще подкрепи програмата “Мобилен Терапевт” за деца с множествени увреждания в „Център за Надежда“ като превърне всеки лайк на информационното видео в дарение на стойност 1 лев. Общата кампания на двете институции ще премине под надслов „ДА, на достъпната рехабилитация на деца с увреждания“ и ще подпомогне осигуряването на мобилна услуга за нуждаещите се семейства. В момента в Центъра получават грижа и терапия 50 деца с най-тежки диагнози.

За да подпомогне каузата “ДА, на достъпната рехабилитация на деца с увреждания“ Бяла Карта провокира всички свои последователи и фенове в социалната мрежа Фейсбук да подпомогнат кампанията с лайк, който компанията ще го материализира и той ще стигне до децата с множествени увреждания в „Център за Надежда“. Механизмът на кампанията е много лесен - небанковата кредитна институция ви кани да подкрепите каузата на децата с множествени увреждане с един лайк в страницата на Бяла Карта, а компанията ще превърне сумата от всички събрани лайкове в левове и ще ги дари на децата с множествени увреждания в „Център за Надежда“.

„Радваме се, че имаме нов партньор в лицето на Бяла Карта и предварително благодарим на всички техни клиенти и последователи, които ще подкрепят каузата, защото така даваме шанс на децата с множествени увреждания и техните семейства да водят един по-добър живот “, споделя Десислава Енева от И АЗ МОГА / I CAN TOO.

Бяла Карта е продукт на Аксес Файнанс ООД - българска компания за небанково потребителско кредитиране, част от Мениджмънт Файненшъл Груп. „Ние знаем колко ценна е помощта за децата с множествени увреждания. Вярваме, че тази кампания ще провокира различния поглед към децата с множествени увреждания, а с дарението от 15 000лв. ще дадем нашия принос за реализация на програма Мобилен Терапевт на фондация И АЗ МОГА, която е жизненоважна за децата“, - сподели Цветан Кръстев- Изпълнителен директор на компанията.