Автор
Woman.bg

Чарли Шийн: Пътят от златното момче на Холивуд до наркотиците и алкохола

Как от талантлив актьор, спечелил признанието на критика и публика Чарли Шийн се превърна в нарицателно за пияница, това разкрива самият той в искрено телевизионно интервю.

Тази неделя ще бъде излъчено интервюто, в което звездата говори за проблемите си с алкохола и наркотиците, разказвайки как и защо е кривнал от правия път, както и кога точно е започнал полетът му надолу.

"В най-тежките ми дни се чувствах изключително безпомощен", казва Шийн в интервюто, разбираме от кратко видео, излъчено преди броени часове. Клипът подготвя зрителите за това, което ще видят само след два дни, като по време на тийзера се чуват и уточнителните думи на Чарли, че могат да го питат всичко и никой въпрос не е твърде личен.

Днес актьорът е обърнал гръб на вредните навици и дори се придържа към веган режим на хранене, разкриват негови близки. Не бяха отдавна обаче годините, когато Чарли злоупотребяваше с наркотици и алкохол. Той разкрива, че е имал зависимост към тях още преди да започне да се снима във филми, така че навярно не славата е причината за пристрастяването му към този вид пороци.

Шийн е взимал свръхдоза кокаин и поради това е бил хоспитализиран в клиника за лечение на наркомании. Чарли има проблеми не само с опиатите, но и с контрола на гнева, твърди една от бившите му съпруги – актрисата Денис Ричард. Припомняме ви, че Шийн е съден за физическо малтретиране на красавицата, а третата му съпруга Брук Мюлер твърди, че той я е нападнал с нож.

Четете още: Чарли Шийн VS. Хю Хефнър

Безкрайните партита и злоупотребата с алкохол и наркотици повлиява не само върху личния живот на Чарли, който има три неуспешни брака зад гърба си, но и върху професионалния. През 2010-а година актьорът губи работата си в хитовия сериал "Двама мъже и половина". Продуцентите го уволняват заради непрестанните скандали свързани с него.

Тогава той нападна целия екип, свързан с продукцията, и ги нарече идиоти, а по-късно заяви в телевизионно интервю: "Аз съм различен, същността ми е различна, мозъкът ми е различен, сърцето ми е различно. Аз имам тигърска кръв, човек", обръщайки се към водещия.

View post on Instagram
 

Четете още: Звездите, които се изправиха в битка със СПИН!

През 2015 година Чарли Шийн призна, че от четири години е носител на вируса на ХИВ, който предизвиква синдрома на придобитата имунна недостатъчност.

Той разкри също, че е изнудван от бивша порно звезда за пари, за да не съобщи на медиите, че е ХИВ-позитивен. "Трудно се приемат тези три букви, знаете", коментира актьорът от "Двама мъже и половина".
Въпреки това актьорът споделя: "Ако на само един човек на планетата бе определено да се зарази с вируса, това щях да бъда аз."

След разкритието, че Чарли има ХИВ, заваляха редица обвинения от бивши негови приятелки, които твърдят, че са имали интимен контакт с него, но така и не са били предупредени за състоянието му.

Шийн обаче е категоричен, че всичките му сексуални партньорки са знаели какво е здравословното му състояние и само с няколко от тях е правил секс без презерватив, а след това те минали под наблюдението на личния му лекар.

През 2016 Чарли започна постепенно да си връща контрола върху живота си. Той призна, че е започнал да обръща внимание на здравето си и да се бори със зависимостите си.

През 2017 година обаче името на Чарли отново бе замесено в скандал. Актьорът Кори Хейм го обвини, че през далечната 1986 година, по време на снимките на филма "Лукас", Чарли е правил секс с него, а Кори е бил само на 13 години.

View post on Instagram