Нова драма в двореца и голям смут сред англичаните. А причината е принц Чарлз.

Преди дни на корицата на австралийското списание "New Idea" се появи заглавие, в което се казва, че Чарлз и Камила се развеждат. Чарлз даже бил подал и документи и така да разтрогне официално брака си.

Според изданието той се е обърнал за правна помощ към същия адвокат, който през 1996 г. го разведе с покойната му бивша жена - Даяна. Тези слухове "от източници в двореца" много добре паснаха на липсата на Камила Паркър по време на коледните изяви на кралското семейство в Сандрингам в края на декември.

Тогава слуховете бяха, че тя не е до мъжа си заради настинка. Мнозина обаче се усъмниха в това.

Преди да се ожени за Камила принц Чарлз живя дълги години с Даяна, която му роди двама сина - Уилям и Хари. Година преди смъртта ѝ двамата се разведоха. Няколко години по-късно принцът мина под венчило и каза "Да" на Паркър, за която медиите в Англия писаха, че тя е голямата му любов и това е било най-голямата болка на Лейди Ди, която е знаела, че съпругът ѝ поддържа връзка с нея още докато двамата живееха под един покрив и се преструваха на щастливо семейство.

Чарлз чувствал голяма вина към синовете си относно своята връзка с Камила. Години по-късно той смятал, че бракът му с нея се оказал една голяма грешка.

Очаква се скоро от Двореца да бъде направено официално изявление относно развода на принца.