Чаровната Мария е новият MasterChef, грабна 100 бона, но какво ще ги прави?

В оспорвана битка Мария Жекова успя да пребори своите конкуренти и да спечели сърцата на зрители и жури. Tя буквално прегази конкуренцията и беше водеща във всички задачи, в които ѝ се наложи да готви.

"Винаги приготвяше всичко с голямо желание и затова всеки път резултатът беше прекрасен! Нито един път не се предаде!", коментираха зрителите.

В кухнята Мария остана вярна на собствения си стил и екокауза. И резултатите не закъсняха. Тя е абсолютен шампион по присъствие в #топ3 и #MasterClass. В този сезон никой не е носил значката за имунитет повече от нея.

"Аз съм горда българка и днес ще започна с Черно море, ще мина през низините и Предбалкана, реките, и ще ви кача в планината.". Така обясни идеята си за меню тя.

А Силвена Роу бе впечатлена. От начина на сервиране, от перфектното изпълнение и смесването на вкусовете.

Зрителите коментираха, че отдавна не е имало толкова силен финал на шоуто и че и тримата участници заслужават да вземат наградата.

"Това е признание на изключителни хора, които повярваха в мен, и които накрая ме увенчаха с титла на победител. Огромно е щастието, особено когато си заложил всичките си козове, цялата си енергия, желание, мисъл и любов в нещо, и когато то се увенчае с успех е много по-сладко от всеки друг миг!", каза Мария Жекова. А ние ѝ пожелаваме успех. И да сбъдва мечтите си.