Доналд Тръмп или Джо Байдън - това е въпросът, който в момента си задава не само САЩ, но и целият свят. Все още не е известно кой е новият президент, но вече можем да видим голяма част от резултатите от гласуването до момента.

И макар много да твърдят, че времето на Тръмп като президент на САЩ е приключило и Джо Байдън е безспорен фаворит, ние сме тук, за да ви кажем, че ако и вие мислите така, може да се окажете много изненадани.

За момента Доналд Тръмп е спечелил категорично вота в някои щати като Охайо, Флорида, Айдахо, Кентъки и др. Байдън от своя страна е спечелил гласовете в Ню Йорк, Мериленд, Минесота и др.

Засега по статистики виждаме, че демократът води в резултатите, но разликата с Тръмп съвсем не е голяма. Шансът той да бъде преизбран е наистина сериозен. Като подкрепа към думите ни ще си позволим да споменем, че г-н Владимир Каролев часове преди вота сподели публично, че според него Доналд Тръмп ще получи втори мандат. И че социологическите проучвания в САЩ, според които Байдън е новият фаворит, съвсем не отразяват истината, тъй като голям процент от американците не споделят публично политическите си възгледи от страх да не бъдат приети негативно.

И водещата част от тях са поддръжници на Доналд Тръмп. Също така САЩ няма голямо доверие на социологическите агенции и медии, тъй като те неведнъж не са познавали резултатите от избори.

Припомняме ви, че още през януари 2016 г. Каролев позна, че републиканецът ще бъде новият президент на САЩ, макар и светът отново да не възлагаше големи надежди това да се случи.

Четете още: Бойко Василев става баща на 51