Днес един човек се нуждае от помощ, за да продължи да живее. Защото е само на 29, но страда от злокачествено заболяване на мозъка.

Неговото семейство събира средства за финалната фаза от лечението на Игор Сеймянович, с надеждата, че той ще пребори коварното заболяване и лъчезарната му усмивка ще остане част от живота им.

Ето и писмо от неговата съпруга, Десислава:

Привет, приятели!

За някои от вас настоящия постинг ще бъде изненада, за други шок … за нас той е сурова истина и реалност, в която живеем от 28 май 2010г.

Моят съпруг Игор беше със силно главоболие от началото на годината, с предполагаема диагноза мигрена... Пиеше лекарства, но главоболието продължаваше и решихме да направим ядрено магнитен резонанс, който даде логичното обяснение на главоболието: тумор в мозъка.

На 2 юни Игор беше приет за лечение в болница. На 8 юни последва и операция, която беше успешна. От 6-сантиметровия тумор бяха премахнали около 60-70%. Излязоха хистологичните изследвания, чиято диагноза обаче беше… фатална.

Не се примирих с това и поисках повторно изследване във ВМА, където резултатите не бяха потвърдени... Не знаех на кой да вярвам.

Получих информация за болница „Джон Хопкинс” в Истанбул, където успешно премахват малки тумори посредством лазер.

Пристигнахме в Истанбул на 04.07.2010, където дадохме материал за повторно хистологично изследване, а на съпруга ми направиха магнитен резонанс отново. Резултатите бяха следните: тумор с размер 9 см, относително доброкачествен, с наличие на злокачествени клетки (т.е. операцията в България е била само с цел да се вземат едни пари от поредния обречен онкоболен !?!?!)

Беше необходима втора операция за отстраняване на огромния тумор. Цената й беше 20 000 евро, които събрахме от лични средства и чрез заеми. Оказа се успешна. Игор се възстановяваше бързо. Бяхме щастливи. До днес…

На 27.07.2010 ни дадоха план за по-нататъшното лечение, което изисква 17 150 евро за лъчетерапия и още около 4 000 евро за химиотерапия, които трябва да започнат на 5 август 2010. Суми, които вече са непосилни за нас…

До сега Игор беше много силен духом, но всичко се срути – той се отчая заради парите. Дори не иска да се лекува. А това е жизнено важно за него.

Моля ви, ако имате възможност, помогнете ми да спася Игор.

Благодаря на тези от вас, които ще помогнат материално и на тези, които ще ни подкрепят морално с положителна енергия.

Оценяваме го. И ви благодарим!

Дарителска сметка:
Прокредит Банк
IBAN BG59PRCB92301031946927 BGN
BG47PRCB92301431946916 EUR
SWIFT:PRCBBGSF
Титуляр: Игор Сеймянович